Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS
SLEEPING DOGS

MEET THE DOGS  

Andrei Socarici – Voce, chitară – este cel care a dat nume, glas și viață acordurilor pline de emoție ale trupei A-Chord. Profesia de inginer mecanic nu a fost o piedică în a-și exterioriza sufletul de artist. Dragostea pentru muzică, cultivată prin drumețiile montane, au dus la nevoia de a pune numele trupei în paginile istoriei muzicale românești.Trupe ca Dire Straits, ZZ Top, Chris Rea și Pink Floyd și-au făcut simțite prezența în accentele și timbrul său vocal, definindu-i personalitatea muzicală.

Alexandru Bugalete – Chitară bas, muzicuță – . De meserie inginer și instructor de arte marțiale, aduce un plus trupei prin energia și entuziasmul său. Multe din versurile pieselor din primele două albume poartă semnătura sa. Ca muzician, trupele ce i-au influențat stilul sunt Dire Straits, ZZ Top,Chris Rea, Johnny Cash, Bruce Springsteen.

Erik BrØdreskjift – Tobe, percuție – face parte din trupă începând cu septembrie 2020. Absolvent al secției de percuție a Școlii de Artă din București (totodată licențiat în economie, Finanțe – Bănci), este un baterist ca nimeni altul, tăcut, calm, profesionist desăvârșit. Gov t Mule, Dave Mattews Band, Sting, Warren Haynes și Vargas Blues Band sunt numai câteva nume din colecția de CD-uri și vinil-uri care-i întregesc pasiunea pentru muzica de calitate.

Nacu ‘Mishuk’ Iulian – Chitară (Acustică/Electrică) – este cel din urmă membru care s-a alăturat trupei A-Chord în ianuarie 2021, ducând mai departe linia solo-urilor într-un sound mai nervos și o ritmică mai agresivă, fără a neglija căldura sunetelor acustice.

t
Creeky Miles

Lead Guitar

t
Buck Thorne

Vocals, Rythm Guitar

t
Snooze McDowell

Drums

t
Cliff Welshman

Bass, Backing Vocals