Latest Album

.

banner
RORY ROLLINS

MEET THE DOGS  

 

Andrei Socarici Voce, chitară – este cel care in 2010 a dat nume, glas și viață acordurilor trupei. Profesia de inginer mecanic nu a fost o piedică în a-și exterioriza sufletul de artist. Pasiunea pentru muzică, cultivată prin drumețiile montane, au dus la nevoia de a pune numele trupei în paginile istoriei muzicale românești. Artisti precum Chris Rea, Mark Knopfler, Jim Morrison și-au făcut simțite prezența în accentele și timbrul său vocal.

Alexandru Bugalete Chitară bas, muzicuță – De meserie inginer și instructor de arte marțiale, aduce un plus trupei prin energia și entuziasmul său. Fiind membru fondator din 2010 multe dintre melodiile si versurile pieselor poartă semnătura sa. Ca muzician, câțiva dintre artistii ce i-au influențat stilul sunt Chris Rea, Dire Straits, ZZ Top, Johnny Cash, Bruce Springsteen.

Ionut Platon – Chitară solo, backing vocal – Absolvent de medicina și  totodată student în inginerie de sunet a reprezentat definiția PubRock a trupei A-Chord încă de la nașterea acesteia. Pasionat de muzică din copilărie a studiat și interpretat de la artiști precum Pink Floyd, Mark Knopfler, The Doors, Led Zeppelin sau Metallica.

Erik BrØdreskjift – Tobe, percuție – face parte din trupă începând cu septembrie 2020. Absolvent al secției de percuție a Școlii de Artă din București  este un baterist ca nimeni altul, tăcut, calm si sigur pe sine. Dave Mattews Band, Sting, Warren Haynes și Vargas Blues Band sunt numai câteva nume din colecția de CD-uri și vinil-uri care-i întregesc pasiunea pentru muzica de calitate.

Iulian ‘Mishuk’ Nacu – Chitară, pian – este cel din urmă membru care s-a alăturat trupei A-Chord în ianuarie 2021, scriitor si muzician totodată a dus mai departe linia solo-urilor  elaborând în același timp o ritmică mai complexă, fără a neglija căldura sunetelor acustice.

Andrei Socarici

Vocal. Guitar

Alexandru Bugalete

Bass guitar. Harmonica

Ionut Platon

Guitar. Backing vocal

Erik BrØdreskjift

Drums. Percussion

Iulian Nacu

Guitar. Piano